Grindeanu îi ceartă pe miniştri: Toată lumea merge la televizor şi îşi dă cu părerea. V-aş ruga să vă abţineţi

Şedinţa de Guvern de joi a debutat cu un premier nemulţumit de atitudinea unora dintre miniştrii săi, care şi-au dat mult prea mult cu părerea despre un subiect ce nu intra în competenţele lor - impozitul pe gospodărie.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Sorin Grindeanu le-a solicitat miniştrilor aflaţi în subordinea sa ca, pe viitor, să se abţină de la a face declaraţii pe teme care ţin de alte portofolii.

"Pe mult discutatul impozit pe gospodărie, am văzut că există o întreagă efervescenţă pe acest subiect. Toată lumea merge la televizor şi îşi dă cu părerea fără a avea, până în acest moment, un proiect clar, concis. Sunt discuţii la Ministerul Finanţelor, sunt foarte multe discuţii. Astea sunt lucruri premergătoare. Până când nu vom ajunge la ceea ce am spus că vom face şi până când nu avem un draft final, v-aş ruga să vă abţineţi", a declarat Grindeanu, la începutul şedinţei de Guvern, citat de Agerpres.

Şeful Executivului a atras atenţia că singurul care poate să vorbească pe acest subiect este ministrul Finanţelor.

"Am văzut foarte puţini dintre dumneavoastră care să nu îşi dea cu părerea despre acest subiect şi despre altele. Fiecare să îşi gestioneze domeniul pe care îl are", le-a transmis Grindeanu miniştrilor.

În acest context, premierul a făcut trimitere şi către ministrul Apărării.

"Nu-mi doresc, şi am şi cerut să se facă o inventariere, ca altcineva decât cei care sunt titulari pe posturi să discute despre lucruri care ţin de alte ministere. Nu vreau să aflu despre anumite investiţii la Ministerul Apărării decât declaraţii ale ministrului Apărării", a adăugat Grindeanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne