Goţiu: Candidatul PSD la prezidenţiale, un reprezentant al mediocrităţii şi imposturii absolute – Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Senatorul USR Mihai Goţiu a afirmat miercuri că „viziunea” PSD pentru viitorul României constă în "mediocritate şi impostură", atâta vreme cât Viorica Dăncilă a fost desemnată drept candidat la prezidenţiale din partea social-democraţilor.

„Mediocritatea şi impostura: ”viziunea” PSD pentru viitorul României. Sau Viorica Dăncilă, desemnată candidat pentru funcţia de preşedinte al ţării

Da, acesta e modelul pe care PSD îl propune României: candidatul pentru cea mai importantă funcţie din stat e un reprezentant al mediocrităţii şi imposturii absolute. Singurele calităţi care o ”recomandă” pe Viorica Dăncilă pentru ascensiunea ei sunt obedienţa faţă de fostul lider suprem, Liviu Dragnea, iar apoi nonşalanţa cu care s-a lepădat de acesta. Asta e tot ce are PSD ”mai bun” la ora actuală şi un semn, dincolo de orice dubiu, cât de jos a ajuns acest partid”, a scris Goţiu, miercuri, pe pagina sa de socializare.

Senatorul USR a mai opinat că PSD visează la o Românie fără oameni educaţi şi fără perspective având „slujirea partidului şi liderului maxim” drept unică soluţie de a promova.

„Nu e de mirare că 'mâna dreaptă' a d-nei Dăncilă, Orlando Teodorovici, atacă drepturile studenţilor şi i-ar dori legaţi de glie. Pentru că asta e România la care visează PSD: o ţară fără oameni educaţi, fără perspective, o ţară în care să fii obligat să te integrezi în reţelele clientelare de partid, să slujeşti partidul şi liderul maxim, ca singură modalitate de a promova”, a comentat senatorul opoziţiei.

Pe de altă parte, potrivit lui Goţiu, românii vor avea în această toamnă şansa să îşi ia „le revedere” de la această Românie, după care urmează o luptă care, deşi lungă, merită cu adevărat purtată.

„Aceasta e, însă, şi România de la care ne luăm ”la revedere!”. În toamna acestui an, avem şansa ca în turul al 2-lea al alegerilor să avem doi candidaţi care să pună pe masă viziuni cu totul diferite pentru viitorul ţării. Şi niciunul dintre ei nu va fi de la PSD. Şi am convingerea că e o şansă pe care nu o vom rata. Iar, apoi, ne aşteaptă o luptă lungă, pentru că avem multe de reparat şi de recuperat după trei decenii de stagnare şi de prăduire a României. Dar e o luptă care merită cu adevărat să o purtăm!”, a conchis senatorul USR de Cluj.