Gorghiu: PNL, Iohannis, Cioloş şi toţi cei care vor binele ţării, pe de o parte. PSD, ALDE, PMP de cealaltă

PNL nu trebuie să-i lase pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea să revină la conducerea României, este de părere şefa liberalilor Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Şefa PNL Alina Gorghiu a împărţit scena politică în două tabere. Pe de o parte ar fi PSD, ALDE, PMP, cu stridenţele naţionaliste, religioase şi înapoierea social-economică şi, pe de altă parte, cei din PNL, preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi toţi cei care vor binele României.

"Toţi cei care au condus România în ultimii ani sunt împreună acum, în acelaşi cartel, pentru a pune mâna din nou pe statul român. Toţi au aceleaşi obsesii şi aceiaşi adversari: românii care ies în stradă, americanii şi UE, justiţia care nu mai răspunde la comenzi, Premierul şi guvernanţii care nu le mai hrănesc mafiile, Preşedintele care îşi vede de treabă.

Nu avem dreptul să-i lăsăm pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea să revină la conducerea României. Sunt ei, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP, cu stridenţele naţionaliste, religioase şi înapoierea social-economică şi, pe de altă parte, noi, cei din PNL, Preşedintele României, Prim-ministrul şi toţi cei care vor binele României", a scris joi, pe contul său de Facebook, şefa PNL.

Alina Gorghiu îi îndeamnă pe toţi membrii şi simpatizanţii PNL - acum când partidul trece printr-un moment foarte dificil în urma demisiei copreşedintelui Vasile Blaga, acuzat de fapte de corupţie - să lupte aşa cum au mai făcut-o până acum, să strângă rândurile aşa cum s-a întâmplat şi în noiembrie 2014 şi să câştige împreună aceste alegeri.

"PNL are puterea de a recupera diferenţa de la alegerile locale faţă de PSD, pentru că facem ceea ce trebuie în politică. Uneori, evenimentele mai puţin fericite arată caracterul unui partid şi al oamenilor săi. Am demonstrat că suntem un partid de caracter şi cu respect faţă de integritate. Ne-am asumat deschis reforma politică şi sunt mândră să am colegi precum cei din PNL, care, pentru mine, sunt toţi liberali, indiferent de vechimea lor.

Doar împreună şi uniţi vom reuşi să rămânem de partea bună a clasei politice. Doar împreună şi uniţi vom putea merge, în continuare, pe drumul reformelor. Doar împreună şi uniţi vom câştiga alegerile din decembrie", a mai precizat şefa PNL.