Giorgio Armani le scrie cadrelor medicale: „De tânăr voiam să devin medic, vă mulţumesc pentru efortul depus”

Designerul italian Giorgio Armani
Designerul italian Giorgio Armani (www.succes.com)

Giorgio Armani le mulţumeşte asistenţilor medicali implicaţi în lupta împotriva virusului Partidului Comunist Chinez cu o scrisoare publicată în toate ziarele italiene principale.

„Este emoţionant să vă văd angajaţi în munca voastră cu dificultăţile şi eforturile mari pe care acum le cunoaşte întreaga lume. Şi, mai ales, să vă văd plângând”, scrie designerul. „Cred - continuă Armani - că acest sentiment este legat de dorinţa mea de a începe cariera de medic când eram tânăr şi-mi căutam propriul drum. Toată compania Giorgio Armani este sensibilă la această realitate şi este aproape de voi toţi: de la purtătorul de targă la asistentă, de la medici generalişti la toţi specialiştii din sector. Eu personal sunt aproape de voi.”

Notă: Epoch Times foloseşte termenul „virusul Partidului Comunist Chinez” pentru a face referire la noul coronavirus COVID-19, deoarece modul în care PCC a ales să muşamalizeze şi să gestioneze informaţiile despre acest virus a permis răspândirea acestuia în toată China, iar mai apoi în toată lumea, conducând la o pandemie globală.