Ghinea: V-am spus că suntem într-un film cu mafioţi proşti, iar Vasilica a primit rolul cel mai stupid

"Poliţistul rău şi poliţistul tont - ultima modă la PSD", a remarcat fostul ministru Cristian Ghinea, la scurt timp după ce premierul Viorica Dăncilă şi-a exprimat poziţia privind violenţele care au avut loc la mitingul Diasporei, care s-au soldat cu sute de victime în urma intervenţiei Jandarmeriei.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea, deputat USR, a reacţionat, pe pagina sa de Facebook, după prima ieşire publică a premierului Viorica Dăncilă de la incidentele din Piaţa Victoriei, în cadrul căreia a acuzat opoziţia că a instigat la violenţă.

"V-am spus că suntem într-un film cu mafioţi proşti. Şi în filmul ăsta Vasilica a primit rolul cel mai stupid – poliţistul tont printre poliţiştii răi şi bătăuşi. După ce luni de zile cei de la PSD şi ALDE au aruncat cu lături în cei care îi contestă, inclusiv ameninţări cu moartea, a venit Dăncilă din concediu, cu mintea odihnită, să verse o lacrimă pe muşamaua de la Guvern cum că opoziţia instigă la ură şi dezbinare. Îmi aduc aminte, la repezeală, numai câteva din declaraţiile lor din ultima vreme", a declarat Cristian Ghinea.

Fostul ministru a rememorat o serie de declaraţii controversate făcute de reprezentanţii puterii:

Liviu Dragnea, şefu' la România: "Curăţăm ţara de aceşti şobolani".

Cristian Bîrdac, consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului: "Trebuiau mitraliaţi, nu stropiţi cu apă!!!".

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: "Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare!"

Narcis Cătălin Beciu, vicepreşedinte ALDE: "Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară".

Maria Grapini, europarlamentarul de curte al lui Dan Voiculescu: "Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting".

"Poliţistul rău şi poliţistul tont - ultima modă la PSD", a concluzionat Cristian Ghinea.