Ghinea: Lui Grindeanu i s-au arătat "nişte pisici" la Bruxelles. În schimb, la conferinţa de presă în română era ninja

Deşi în vizita desfăşurată la Bruxelles a fost plimbat la întâlniri discrete unde i s-au arătat nişte pisici, Sorin Grindeanu a avut în conferinţa susţinută pentru presa din România aerul că Europa tocmai l-a recunoscut de lider continental, a remarcat fostul ministru Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

În vizita sa oficială desfăşurată la Bruxelles, premierul Sorin Grindeanu a fost plimbat la întâlniri discrete unde i s-au arătat nişte pisici, a afirmat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru tehnocrat al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care citează surse personale.

"Mă uit pe ştirile despre vizita premierului Grindeanu la Bruxelles. Eu ştiu din sursele mele că omul a fost plimbat la întâlniri discrete unde i s-au arătat nişte pisici. Chiar şi posibila pisică legată de fondurile europene - da, există procedura de suspendare pentru mizerii repetate, e complicat de aplicat şi nimeni nu vrea cu adevărat, dar există. (Fondurile alea europene pe care îşi bazează bugetul - măcar dacă ar fi în stare să evalueze anul acesta proiectele depuse în apelurile lansate de noi...)", a declarat Ghinea.

Potrivit fostului ministru, Sorin Grindeanu e tratat ca "tipul ăla care a făcut prostiile alea, dar ştim că nu e şef adevărat în guvern, poate mai poate fi spălat cumva".

"Documentele ajunse la el de la Juncker sunt destul de dure (Corina Creţu a încercat să blocheze, dar cum toată lumea o tratează de comisar de categorie uşoară, a fost ocolită şi acum). În schimb, Grindeanu face conferinţă de presă în română pentru presa din România. Acolo e ninja. Le-a zis el, a făcut el, ăia au luat notiţe, cum ar veni... Ninja suprem. Are aerul că Europa tocmai l-a recunoscut de lider continental pentru că a avut curajul de... a anula prin OUG propria prostie făcută prin alt OUG. Gata, dom'le, am făcut-o. Sunt bun, nu?", a precizat Ghinea.

Apoi, premierul Sorin Grindeanu a declarat că Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) pentru România trebuie clarificat.

"Deci la frazarea MCV era problema. Ca să vezi. Poate Grindeanu se aştepta la recomandări de gen: nu ar fi frumos să va scăpaţi şeful de puşcărie prin OUG dat noaptea. Băi Iordache, scrie asta în MCV? Nu scrie?! Atunci hai să băgăm OUG... Ce guvern de Cascadorii Râsului avem! Incredibil. Grindeanu părea mai inteligent. Dar probabil pentru că era tăcut. Dacă a început să grăiască...", a adăugat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne