Ghinea le bate obrazul pesediştilor: "Populismul nu e patriotism"

Partidele vechi nu ştiu să guverneze decât populist şi haotic, a acuzat fostul ministru tehnocrat Cristian Ghinea, pe fundalul scandalului privind plafonarea indemnizaţiilor pentru mame.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Mihut Savu / Epoch Times)

Situaţia legată de indemnizaţiile pentru mame ne demonstrează, încă o dată, că populismul în politică nu aduce nimic bun, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Cirstian Ghinea, în prezent deputat USR.

"În martie 2016, toţii parlamentarii de la acea dată, în frunte cu cei de la PSD şi PNL, au propus şi votat un proiect de lege pentru desfiinţarea plafonului la indemnizaţiile pentru mame. Guvernul tehnocrat a atras atunci atenţia că, în forma propusă a legii, există riscul abuzării sistemului, iar impactul bugetar nu a fost suficient fundamentat", a declarat Ghinea.

Fostul ministru al Fondurilor Europene a amintit că atunci, de la tribuna Parlamentului, psd-iştii i-au acuzat pe tehnocraţi inclusiv de lipsă de patriotism.

"Astăzi, în 2017, Guvernul PSD şi-a dat seama că nu are destui bani pentru a susţine această măsură şi că există persoane care au abuzat sistemul. Au decis să plafoneze din nou indemnizaţiile. Partidele vechi nu ştiu să guverneze decât populist şi haotic. Patriotism înseamnă să nu minţi", a precizat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne