Ghinea: Iordache a minţit, trebuie să plece. PSD tot speră la amnistie şi modificarea Codurilor penale

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a minţit comisiile parlamentare care l-au audiat în momentul învestirii sale legat de problema graţierii, a acuzat deputatul USR Cristian Ghinea, care îi cere demisia înaltului demnitar.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Noul ministru PSD al Justiţiei, Florin Iordache, a minţit în timpul audierilor din Parlament din momentul învestirii sale, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Cristian Ghinea, care a postat şi un filmuleţ sugestiv în acest sens.

"Au minţit şi la audierile parlamentare. PSD se tot piteşte de temele astea. Haideţi la referendum! Florin Iordache a minţit comisiile parlamentare care l-au audiat în momentul învestirii sale. Şi pe noi toţi, pe cei care nu i-am votat şi pe cei care i-au votat", a declarat Cristian Ghinea.

Întrebat dacă pregăteşte o lege a graţierii, Iordache dădea atunci asigurări că "nu am discutat în campanie electorală despre aşa ceva" şi că, în cazul în care se va dori o asemenea lege, "locul în care aceasta trebuie discutată este fără îndoială Parlamentul".

"La câteva zile după asta publică proiectele de Ordonanţă de Urgenţă. Iordache trebuie să plece. PSD tot speră să bage pe sub preş amnistia şi modificarea Codului Penal. De aceea abia aştept campania pentru referendum, să explicăm oamenilor ce înseamnă. PS: Share, să audă şi cei care i-au votat", a adăugat Cristian Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne