Ghinea, ieşire dură la adresa Noricăi Nicolai: Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Fostul ministru tehnocrat Cristian Ghinea, unul dintre liderii USR, a lansat un atac dur, joi, via Facebook, la adresa europarlamentarului ALDE Norica Nicolai.

"Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist şi băga un om nevinovat la puşcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaţilor USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugăreşte cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are şef de partid fiul unui alt turnător la Securitate. Să nu ne pierdem vremea cu schelălăitul Noricăi Nicolai. Este suficient să punem capacul la tomberon şi să ne vedem de treaba noastră. La vot, pe 26mai", a scris Cristian Ghinea.

Reacţia deputatului USR vine după scrisoarea în care Norica Nicolai îl "ceartă" pe liderul ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, că vine la Bucureşti pentru a participa la mitingul electoral USR PLUS.

Printre altele, Norica Nicolai îl acuză pe oficialul european că vine "pentru a-i sprijini pe copiii securiştilor noştri să devină securiştii copiilor noştri", în contextul în care "întreaga listă" a USR-PLUS pentru europarlamentare "geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comuniste". Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne