Ghinea face valuri pe Facebook. Europarlamentarul, taxat dur pentru o postare post-absenţă la votul pe moţiune

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times Romania - Mihut Savu )

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea a stârnit valuri de comentarii pe Facebook, după ce a încercat să explice de ce a absentat la votul pe moţiunea de cenzură. Nemulţumiţi că useristul nu doar că a lipsit de la vot ci mai şi vine cu postări, internauţii s-au lansat în comentarii, reproşându-i acestuia că nu şi-a făcut datoria în Parlamentul Românei.

Redăm postarea lui Ghinea:

"La Bruxelles tocmai am început procedura de alegere a Preşedintelui grupului Renew Europe (Reînnoirea Europei). Dacian Cioloş are şanse foarte mari; sunt aici să lucrez la a aduce un român pe o poziţie de influenţă. Sunt optimist. E prima reuniune a grupului în format complet, după ce în ultimele săptămâni am muncit liderii de delegaţii naţionale. Sunt co-lider al delegaţiei USR - PLUS, alături de Dacian. Vom lucra împreună în celălalt Parlament al Românilor. Sunt optimist că Dacian va reuşi.

Am depus săptămâna trecută demisia mea din Parlamentul român, dar conducerea Camerei a ales să o ignore. În 26 mai a început schimbarea şi românii au vorbit clar. Schimbarea vine. #Fărătrucuri", scrie Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

Redăm şi câteva dintre comentarii:

"Succesuri acolo! Ne bucurăm că sunteţi bine! Nu vă faceţi griji. Ne descurcăm noi în ţară. Voi să le rezolvaţi pe alea cu guy cu macron cu renew europe! Pupici", îi transmite Bogdan lui Ghinea.

"Împreună cu soţia mea şi copilul de 9 ani am stat 7,5 ore la coada în Bochum ca să vă votăm. Indiferent de şansele moţiunii, trebuia să fii prezent. Pe cei care o să îmi zică că oricum nu ar fi trecut moţiunea, îi întreb doar de ce a mai fost depusă această moţiune ştiind că nu sunt voturi suficiente", îl taxează şi Sorin pe europarlamentarul USR.

"La Bucureşti tocmai a picat moţiunea pe care trebuia s-o susţineţi cu un vot! Mulţi europarlamentari au fost prezenţi.
Eu nu vă mai votez!", reacţionează şi Ileana.

"Dacă sunteţi mai interesaţi de Parlamentul European decât de cel de la noi înseamnă că oamenii ar trebui să îşi redirecţioneze voturile către partidele care arată că sunt interesate de legislativul nostru şi voi să rămâneţi cu Renew Europe", opinează Cătălin.

"În opinia mea aţi dezertat, cum aţi dezertat şi din Guvernul Cioloş plecând pentru a intra în Parlament ... Aştept să vedem ce funcţie v-aţi negociat...", scrie Laurenţiu.

"Boss fie vorba între noi, degeaba ai fugit după posturi în Europa dacă în ţară nu votăm o amărâtă de moţiune....", transmite Bogdan.

"Demisia, băi ! Demisia băi. Laşule, ai fugit ca să nu pierzi norma de 10 000 euro pe lună. Laşule. ... Demisia mustăcila, zici că eşti Dragnea", răbufneşte Răzvan.

"Ţi-ai văzut sacii în căruţă, dai în ...de români ! Şi noi vom răspunde în acelaşi mod la alegerile următoare", îi transmite Dorina.

"Cică era moţiune de cenzură pe la Bucureşti! (da, câh)", îl ironizează George pe Ghinea.

"Eu locuiesc în Charleroi, aici este aeroportul Bruxelles Charleroi”, de unde pleacă zborurile spre România. Vă asigur că spre Bucureşti se găsea bilet şi era maxim 250 de euro (asta pentru că îl cumpăr chiar înaintea zborului). Şi făcea vreo 5 ore dus-întors, asta în condiţiile în care eu am stat 7 ore la coadă la Bruxelles pentru vot şi încă două ore de condus. Eu n-am votat USR dar în jurul meu majoritatea spuneau că o să voteze cu ei, mă întreb ce vor crede acei oameni?!

Sau mă întreb cum îl mitralia Caramitru pe vreun PNL/ist dacă ar fi făcut la fel?!", scrie Sami.

Printre cei ce l-au taxat pe Cristian Ghinea au fost şi membri/simpatizanţi PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne