Ghinea: Dacă PNL şi USR vor ajuta la prelungirea programului acestui Guvern, eu m-aş bucura foarte mult

Dacă PNL şi USR vor putea să convingă populaţia şi programul acestui Guvern poate fi prelungit, eu m-aş bucura foarte mult, a fost mesajul transmis de ministrul tehnocrat Cristian Ghinea.
Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea
Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea (www.catalingeorgescu.com)

Într-un interviu acordat publicaţiei Republica, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi-a nuanţat declaraţia recentă potrivit căreia va candida la alegerile parlamentare într-o formulă pe care o decide - sau nu o decide - premierul Dacian Cioloş.

"În mod evident, nu aveam cum să nu avem discuţii pe acest subiect. Şi am avut discuţii şi cu premierul, aşa cum am avut discuţii şi cu oamenii pe Facebook sau cu oamenii care au venit împreună cu mine la Ministerul Fondurilor sau cu vecina de la bloc. Însă ce aş vrea să fie clar este că nu este un fel de conspiraţie, plan secret, care are paşi foarte clari şi la un moment dat se va da semnalul", a declarat Cristian Ghinea.

Ministrul s-a arătat însă impresionat de declaraţiile venite dinspre PNL şi USR care vorbesc despre necesitatea continuării reformelor guvernului tehnocrat.

"În contextul unei maşinării de propagandă nu ostile, ci ucigătoare, sunt forţe politice care nu se lasă atrase în această presiune psihologică a propagandei şi spun: Acesta e un Guvern care a făcut lucruri bune şi ar trebui să găsim o formulă de a continua. Dacă aceste forţe politice vor putea să convingă populaţia şi programul acestui Guvern poate fi prelungit, eu m-aş bucura foarte mult", a precizat Cristian Ghinea.

Pentru a citi continuarea interviului acordat de Cristian Ghinea intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne