Gheorghe Hagi va părăsi Viitorul Constanţa la sfârşitul acestui sezon

(Gheorghe Hagi/facebook)

Gheorghe Hagi este dorit ca antrenor de mai multe formaţii, acesta mărturisind recent că a primit oferte în acest sens.

Actualul conducător principal de joc al 'Viitorului' este de asemenea dorit şi de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu la cârma selecţionatei de fotbal a României, fiind, după cum afirmase acesta din urmă, omul ideal pentru a forma un prim unsprezece nou, proaspăt. Fostul internaţional ar urma sa preia destinele tricolorilor după ce contractul lui Contra va ajunge la final.

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor a comunicat însă oficial că nu poate pregăti pe tricolori atâta timp cât este şi acţionar la gruparea constănţeană. Dar dacă va părăsi pe Viitorul?

"Şi în momentul de faţă am o ofertă. Am, ca idee, ca vorbă, am ofertă, bineînţeles. Există o idee. Dar eu voi respecta regula. Până în vară, până nu se termina, eu nu plec. Doar atunci, dacă va fi posibil.. Dacă va fi, bine, dacă nu, rămân la clubul meu..", a declarat fostul număr 10 al selecţionatei României pentru Telekom Sport.

După experienţele din trecut, Hagi nu mai vrea să preia formaţii la mijloc de sezon. Pentru a-şi putea impune stilul său de joc el vrea să pornească cu echipa înaintea începerii meciurilor oficiale.