Gheorghe Hagi, pe banca naţionalei după ce contractul lui Contra va ajunge la final?

Federaţia Română de Fotbal vrea să-l aducă pe banca tehnică a primei reprezentative pe Gheorghe Hagi, acesta din urmă fiind dorit de preşedintele forului naţional Răzvan Burleanu. Fostul internaţional ar urma sa preia destinele tricolorilor după ce contractul lui Contra va ajunge la final.
Gheorghe Hagi.
Gheorghe Hagi. (Getty Images)

Fostul număr 10 al selecţionatei de fotbal a României, Gheorghe Hagi, ar putea să-l înlocuiască din această toamnă pe Cosmin Contra în funcţia de selecţioner, după cum informează Gazeta Sporturilor.

Actualul conducător principal de joc al 'Viitorului' este dorit de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Hagi a devenit în ultimii ani persoana care a şlefuit, prin 'Academia de Fotbal' care-i poartă numele, tot mai mulţi jucători care în prezent activează atât la naţionala de tineret cât şi la cea mare, el fiind astfel omul ideal pentru a forma un prim unsprezece nou, proaspăt.

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor a comunicat însă oficial că nu poate pregăti pe tricolori atâta timp cât este şi acţionar la gruparea constănţeană.

"Subiectul 'echipa naţională' este închis în totalitate cât timp sunt acţionar majoritar la un club din Liga 1 şi exclud orice discuţie în acest sens. În acest moment, selecţionerul Cosmin Contra face lucruri bune la echipa naţională", a spus Hagi, care este de părere că dacă ar accepta această ofertă s-ar crea astfel un conflict de interese.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport