Ghana: monstru marin eşuat pe plajă

Monstru apărut pe plajele din Ghana
Monstru apărut pe plajele din Ghana (Screenshot / My Joy Online)

O creatură misterioasă a apărut pe malul unei plaje din districtul Jomoro, Ghana.

Conform declaraţiilor localnicilor făcute agenţiei de ştiri Online My Joy, creatura cu greutatea cuprinsă între şase şi opt tone, considerată un mamifer, se descompune după ce a fost adusă la mal în urmă cu câteva zile.

Mirosul care provine de la mamiferul în descompunere este îngrijorător.

Isaac Bentum Williams, un om de afaceri care s-a aflat la faţa locului, a declarat că fiinţa neidentificată ar putea fi o specie pe cale de dispariţie şi ar trebui studiată de oamenii de ştiinţă şi cercetători.

Capul creaturii arată ca al unui crocodil în timp ce coada este asemănătoare cu cea de balenă, a declarat acesta.

"Această apariţie ar fi trebuit raportată autorităţilor naţionale şi internaţionale de studiu intensiv,” s-a mai comentat în cadrul articolului.

"Un mamifer având capul asemănător unui crocodil şi coada unei balene şi o greutate cuprinsă între şase şi opt tone necesită studii amănunţite şi nu merită să fie pur si simplu îngropată. Este într-adevăr un mamifer ciudat şi ar fi o idee bună să se afle mai multe despre acesta."

Un alt vizitator a spus că ea arată ca un "peşte extrem de rar numit Coelacanth," care trăieşte în zonele adânci ale oceanelor: "mai multe exemplare au fost prinse şi fotografiate în largul coastei Africii de Sud la începutul secolului 20 şi, de asemenea, în zona insulelor Seychelles", a spus un alt comentator.

Pescarii au planificat să îngroape creatura pe 3 septembrie.

Misterioasa creatură marină eşuată pe ţărmul din Jomor, se poate vedea pe următorul link: pic.twitter.com/Lgd3TRsxOr