Gesturi incredibile. Bulgarii protestează la Sofia în semn de solidaritate cu manifestanţii români

"Haideţi să sprijinim românii din Sofia care organizează o demonstraţie în semn de solidaritate faţă de tulburările civile din ţara lor", se anunţă pe pagina de Facebook a evenimentului.
Poza evenimentului de pe Facebook
Poza evenimentului de pe Facebook (Facebook)

Vecinii noştri de la sud anunţă că vor protesta în semn de solidaritate cu manifestanţii români care susţin abrogarea ordonanţei date de Guvernul Grindeanu.

Astfel, pe Facebook este organizat un protest pentru duminică, la ora 17:00, în Sofia, la Ambasada României, luând în considerare faptul că, dacă România face un pas în spate în lupta anticorupţie, acesta nu ar fi un semn bun pentru Bulgaria.

"Haideţi să sprijinim românii din Sofia care organizează o demonstraţie în semn de solidaritate faţă de tulburările civile din ţara lor", se anunţă pe pagina evenimentului.

Organizatorii precizează că au mai sprijinit şi zilele trecute românii care au protestat paşnic.

Gestul bulgarilor a impresionat românii care au mulţumit în engleză "I'm speechless! Thank you, brothers from Bulgaria!", "Thank you, Bulgaria! Mulţumim, Bulgaria!", "Respect", "All respect from people of romania for bulgarian citizens(...),thank you for your support and god bless you".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe