George Puşcaş, noul jucător al echipei din Serie B - 'US Citta di Palermo'

Atacantul român a semnat un contract valabil patru ani de zile pentru gruparea din Palermo, anunţul fiind făcut de conducerea clubului, miercuri, pe site-ul oficial.
Atacantul român George Puşcaş.
Atacantul român George Puşcaş. (Getty Images)

Fotbalistul român George Puşcaş (21 de ani) a părăsit 'Internazionale Milano', noua sa echipă pentru care va evolua fiind clubul sicilian de ligă secundă 'US Citta di Palermo'.

Puşcas, care a fost legitimat la gruparea milaneză în 2013, a ajuns la o înţelegere cu noua sa echipă până în 30 iunie 2022, potrivit unui comunicat al formaţiei din 'Renzo Barbera'.

"US Citta di Palermo anunţă că l-a achiziţionat cu titlul definitiv de la FC Internazionale Milano pe fotbalistul George Alexandru Puscaş", a apărut scris pe site-ul oficial.

Atacantul român va fi prezentat presei într-o conferinţă de presă miercuri după-amiază, urmând apoi să participe alături de noii săi coechipieri la şedinţa de pregătire.

Puşcaş a îmbrăcat tricoul 'Nerazzurri' doar de şapte ori, el fiind acordat în ultimele trei sezoane sub formă de împrumut echipelor Bari, Benevento şi Novara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport