Geoană: Voi susţine moţiunea PNL. Perpetuarea sultanatului lui Ponta, cea mai proastă variantă pentru ţară

Mircea Geoană.
Mircea Geoană. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Şeful Partidului Social Românesc (PSRO), senatorul ex-PSD Mircea Geoană, a anunţat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că va susţine moţiunea de cenzură a liberalilor pe tema votului din diaspora motivul principal fiind acela că "perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru ţară".

"Am decis să susţin moţiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru ţară. Acelaşi guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta şi camarila sa se raportează la votul prin corespondenţă şi la românii care trăiesc în afara graniţelor ţării arată clar că nu le pasă nici de viaţa, nici de părerea copiilor şi fraţilor noştri care îşi câştigă existenţa în străinătate.

Mulţi dintre ei s-ar întoarce şi mâine acasă dacă ar avea condiţii decente de trai şi un loc de muncă prin care să-şi întreţină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Şova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare", a scris Mircea Geoană.

Liberalii vor depune vineri moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, a declarat marţi purtătorul ce cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, adăugând că, până joi, liderii de grup vor purta discuţii cu celelalte grupuri pentru susţinerea şi îmbunătăţirea moţiunii de cenzură.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.