Genţi inspirate din arta plierii hârtiei şi din lumea cărţilor

Imaginaţia în modă este uimitoare. De data aceasta vă prezentăm genţi graţioase, care evocă lejeritatea hârtiei, paginile unei cărţi, arta plierii hârtiei şi sculpturile mici.
Un nou accesoriu de Benedetta Bruzziches: ‘Book Bag’
Un nou accesoriu de Benedetta Bruzziches: ‘Book Bag’ (stylosophy.it)

În primavara-vara anului 2017 puteţi admira genţi origami, pe care le-am putea defini drept accesorii originale. Sunt elegante, dar în acelaşi timp de portabilitate uşoară, exclusiviste, originale, de design. Sunteţi pregătite pentru dragoste la prima vedere?

Genţi origami, noile micro-genţi la modă

Origami (cuv. japonez; ori „pliere, îndoire” kami „hârtie”) este o artă tradiţională japoneză care pune în valoare hârtia prin plierea şi tăierea acesteia pentru a obţine diferite forme geometrice sau mici sculpturi tridimensionale. Această tradiţie japoneză este evocată de noile modele de genţi ale designerului Sara Giunti - fondatoarea brandului L'ed emotion design – caracterizate de o puternică inspiraţie orientală: Galaxy şi Quasar. Două preţioase piese, perfecte pentru serile exclusiviste de primăvară-vară 2017.

Galaxy, disponibilă în piele albă şi în versiunea glamour metalizată, este o geantă mini cu curea de umăr. Cel care acţionează sistemul de închidere este chiar „logo-ul” brandului Sara Giunti, evocând formele chimonourilor japoneze în versiune origami. Închiderea este de fapt construită cu ajutorul intersecţiei a trei triunghiuri care desenează origami - kimono.

Sara Giunti
Sara Giunti

Sara Giunti
Sara Giunti

Quasar este o geantă din piele cu fermoar, care îmbină eleganţa şi inovaţia. Genţile brandului sunt echipate cu un mecanism special, patentat, care, datorită unui senzor, declanşează aprinderea unor LED-uri care luminează interiorul genţii, atunci când este deschisă.

Sara Giunti
Sara Giunti

Benedetta Bruzziches semnează un nou accesoriu plin de farmec şi feminitate: Book Bag

Dacă arta plierii hârtiei se alătură lumii cărţilor, a agendelor personale şi fuzionează cu lumea genţilor, ia naştere micuţa poşetă creată de Benedetta Bruzziches. Designerul creează mini genţi sub formă de carte, cu coperta din piele neagră, pe care se poate scrie. Folosind creta puteţi personaliza geanta, ştergând şi rescriind mesajul ori de câte ori doriţi.


Benedetta Bruzziches
Benedetta Bruzziches

Creaţiile Benedettei Bruzziches, numite Book Bag, sunt un fel de poveşti de scris şi de aceea oferă fiecărei femei propria carte personală, în care să-şi păstreze cele mai importante lucruri. Nuanţele „genţii tip carte” sunt numeroase şi variază de la galben la roşu, la roz şi se pot schimba în funcţie de ocazie şi de starea de spirit.

Benedetta Bruzziches
Benedetta Bruzziches

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură