Gaură provocată în mijlocul unui drum înghite un autobuz în Brazilia

Un autobuz înghiţit de o gaură provocată de inundaţii într-un drum din Brazilia.
Un autobuz înghiţit de o gaură provocată de inundaţii într-un drum din Brazilia. (Captură Foto)

O înregistrare video, în care un autobuz brazilian de pasageri este înghiţit de o gaură provocată de inundaţii în mijlocul unui drum situat în imediata apropiere a unui râu, a devenit virală pe Internet.

Incidentul a avut loc în statul Para din nordul Braziliei, în timpul recentelor inundaţii. Din fericire, toţi pasagerii au reusit să părăsească autobuzul, înainte ca vehiculul să fie luat de ape, informează BBC.

Autobuzul a rămas blocat pe drumul ce leagă oraşele Itaituba şi Ruropolis. La scurt timp după evacuarea pasagerilor, pământul a cedat surpăndu-se, iar autobuzul a fost luat pe sus de apele învolburate şi crescute ale râului.

Această înregistrare a fost postată pe Internet după ce, mai devreme în această lună, a avut loc un alt accident în care a fost implicat un autobuz. În acel incident, soldat cu 54 de morţi, autobuzul respectiv a căzut de la o înălţime de 400 de metri, pe panta unui munte, în apropiere de oraşul Joinville, aproximativ 950 km sud-vest de oraşul brazilian Rio de Janeiro.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe