Garbine Muguruza, în careul de aşi al turneului de la Doha (WTA)

Jucătoarea spaniolă a trecut în trei seturi de franţuzoaica Caroline Garcia, vineri, în sferturile competiţiei, scor final 6-3, 1-6, 6-4.
Garbiñe Muguruza
Garbiñe Muguruza (Getty Images)

Tenismana spaniolă Garbine Muguruza este în mare formă. Numărul patru al ierarhiei WTA a obţinut calificarea, după un meci destul de greu, în penultimul act al puternicului circuit de la Doha, dotat cu premii în valoare totală de 3.173.000 dolari.

Muguruza, care şi-a croit drum în sferturi după eliminarea sportivei noastre Sorana Cîrstea (6-0, 6-4), a avut-o ca adversară pe jucătoarea din top 10, franţuzoaica Caroline Garcia (7 WTA), de care a dispus într-un final cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4. Partida a durat o oră şi 55 de minute.

Iberica va trebui acum să repete performanţa dacă doreşte să ajungă în marea finală, ceea ce este destul de dificil, ea urmând să o aibă ca adversară probabil pe românca Simona Halep (2 WTA), care îşi va juca calificarea în semifinale în faţa americancei Catherine Bellis (48 WTA).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport