Galeria Cadourilor de Valentine’s Day, la Sala Dalles

(photos.com)

Până la data de 14 februarie, are loc la Sala Dalles cea de-a VIII-a ediţie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day, un loc de întâlnire al celor care-şi doresc ca sentimentele faţă de persoana iubită să-i fie însoţite de un cadou personalizat, special dar şi romantic.

Pentru că Ziua îndrăgostiţilor este plină de romantism, dulciurile sunt la loc de cinste. Formele variate din ciocolată, marţipan, pastă fină de migdale sau turtă dulce şi aranjamentele florale din bomboane de ciocolată vor îndulci şi mai mult gustul dragostei.

Vizitatorii pot trece în revistă expoziţia cu vânzare de bijuterii placate cu aur de 24 karate sau din argint, împodobite cu pietre semi-preţioase sau lucrate manual, realizate cu tehnici speciale de prelucrare.

"Anul acesta avem aproximativ 60 de expozanţi, cu oferte consistente. Cel mai bine se vând cadourile cosmetizate cu inimioare, inclusiv produse cosmetice, aranjamente florale, decoraţiuni şi altele. Sunt căutate şi bijuteriile", a precizat Louisa Bangale, General Manager al Sălii Dalles pentru Epoch Times.

Creaţiile hand-made ale artiştilor plastici, gravurile pe obiecte metalice, realizate în doar cinci minute, parfumurile, cosmeticele bio sau produsele terapeutice pot reprezenta şi ele cadoul perfect de Valentine’s Day.

Tombole în fiecare zi

"Galeria este vizitată zilele acestea de mulţi tineri, poate şi datorită faptului că ne aflăm în apropierea mai multor universităţi", a mai declarat pentru Epoch Times Louisa Bangale.

Un cadou nonconformist şi surprinzător îl constituie şi „florile la doză”, care înfloresc în patru zile.

Atenţia vizitatorilor târgului este atrasă de tombolele zilnice, dar şi de atelierul de hârtie manuală, în care pot asista la o demonstraţie interactivă de tipar Gutenberg şi unde fiecare participant îşi poate personaliza o felicitare tipărindu-şi singur mesajul.

"Un deosebit succes la public îl au atelierul de inscripţionat pe hârtie manuală şi cel pentru inscripţionat obiecte metalice, unde, în doar câteva minute, se pot realiza obiecte deosebite şi originale", ne-a mai precizat Louisa Bangale.

În specificul sărbătorii de Valentine’s Day, mai pot fi achiziţionate decoruri realizate din hârtie manuală, înnobilată cu petale de flori, obiecte de design, precum şi diferite simboluri şi semne.