Gala Kids Choice Awards - copiii şi-au premiat starurile preferate

Kids Choice award
Kids Choice award (facebook.com)

Gala Kids Choice Awards a avut loc pe 28 martie 2015, la Forumul de la Inglewood, California, şi a fost găzduită de Nick Jonas. Spectacolul produs de Nickelodeon Productions a fost unul distractiv, la care au fost invitate numeroase staruri. Votul a avut loc pe şase continente din întreaga lume.

Ca în fiecare an, copiii votează pentru starurile lor preferate şi, ca în fiecare an, şi copiii starurilor se află la ceremonie.

În 2015, celebrii David şi Victoria Beckham nu au mai participat la această gală înnrăgită de copii, ci pe covorul roşu au venit băieţii lor, Brooklyn, Romeo şi Cruz.

Din partea nu mai puţin celebrei familii Jolie-Pitt, a participat Angelina Jolie împreună cu două dintre fiicele sale Zahara şi Shiloh, foarte bucuroase să petreacă acest moment special cu mama lor! Jolie a fost premiată pentru rolul său în Maleficent.

Iată câţiva dintre câştigători:

Filmul preferat : “The Hunger Games: Mockingjay – Partea 1”

Actorul preferat: Ben Stiller (“Night at the Museum: Secret of the Tomb”)

Actriţa preferată: Emma Stone (“The Amazing Spider-Man 2”)

Actorul preferat într-un film de acţiune: Liam Hemsworth (“The Hunger Games: Mockingjay – Partea 1”)

Actriţa preferată într-un film de acţiune: Jennifer Lawrence (“X-Men: Days of Future Past,” “The Hunger Games: Mockingjay – Partea 1”)

Film de animaţie: “Big Hero 6”

Răufăcătorul preferat: Angelina Jolie în rolul principal din “Maleficent”

Show Tv pentru copii: “Austin & Ally”

Show TV de familie: “Modern Family”

Reality show: “Dance Moms”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.