Gabriela Firea, evazivă, înainte de BPN: grupul dizidenţilor ar fi fost de 11

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Înainte de a intra la şedinţa BPN de astăzi, Gabriela Firea a găsit timp pentru a se adresa presei. Întrebată dacă a fost surprinsă de atitudinea colegilor din PSD “care nu au dus iniţiativa până la capăt”, primarul Capitalei a răspuns :

"Normal că am fost surprinsă, dar asta este viaţa politică (…) nu este atât de simplă, atât de uşoară, am ştiut la ce mă înham în momentul în care am intrat în politică şi e adevărat, nu m-am gândit să asist şi chiar să fac parte din asemenea turbulenţe politice, nu mi-am dorit să ajung aici" (…)

Reporter: Cu ce i-a convins dl Dragnea pe cei care au fost alături de dvs. într-o primă fază, cu funcţii, cu fonduri guvernamentale?

“Foarte concret şi cu date şi, cum se spune, cu surse verificate din trei locuri, eu nu aş putea să vin cu aceste dovezi, eu pot să spun ceea ce s-a afirmat pe holuri. Dar după această şedinţă CEx, în care totuşi am dezbătut peste 8 ore starea PSD, dezbatere provocată de această scrisoare pe care am semnat-o 25 de persoane, până la urmă a fost şi un lucru bun, ne-am ascultat unii pe alţii, pentru prima dată nu a mai fost o unanimitate, cred că pentru o formaţiune politică este bine, nu? (…)”

Reporter: Acest grup de 9 rămâne unit?

“Eu zic că sunt 11, şi poate chiar mai mulţi, pentru că sunt şi alţii care au absentat motivat pentru că pierdeau avionul. Unitatea noastră nu este distructivă şi nu este împotriva unei persoane (…)

“Eu nu am făcut demersuri cel puţin în fază iniţială pentru înlăturarea de undeva a dlui Dragnea, eu mi-am dorit să am un dialog cu domnia sa şi, aşa cum ştiţi, am avut o colaborare până la un punct bună şi am fost unul dintre apropiaţii domniei sale”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne