Fratele vitreg al liderului Kim Jong-un ar fi fost ucis în Malaezia

Fratele vitreg al liderului Nord Coreean Kim Jong-un ar fi fost ucis în Malaezia, informau marţi agenţia de ştiri Yonhap şi alte posturi Sud Coreene de ştiri, citând surse neidentificate.
Fotografie a lui Kim Jong-Nam, cel mai mare fiu al dictatorului comunist Kim Jong-Il,  4 iunie 2010 în Macau
Fotografie a lui Kim Jong-Nam, cel mai mare fiu al dictatorului comunist Kim Jong-Il, 4 iunie 2010 în Macau (JoongAng Sunday/AFP/Getty Images)

Yonhap, citând o sursă a guvernului sud-coreean, susţinea că beizadeaua comunistă - Kim Jong Nam - ar fi fost ucisă luni dimineaţă în Malaezia. Nu a oferit mai multe detalii.

TV Chosun, o reţea de televiziune prin cablu, afirma că fratele liderului ar fi fost otrăvit pe aeroportul Kuala Lumpur de către două femei presupuse ca fiind agenţi nord-coreeni. Femeile nu au fost capturate, a afirmat Chosun citând mai multe surse ale guvernului sud-coreean.

Poliţia din Malaezia a declarat pentru Reuters că un bărbat nord-coreean neidentificat a murit în drum spre spital de la aeroportul Kuala Lumpur. Poliţia susţine că identitatea bărbatului nu a fost verificată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe