Francois Letexier va conduce meciul de fotbal Lituania - România

Arbitrul francez a fost delegat de UEFA să conducă, joi, partida de fotbal dintre selecţionatele Lituaniei şi României, urmând a fi asistat de conaţionalii Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni.
Arbitrul francez Francois Letexier.
Arbitrul francez Francois Letexier. (Getty Images)

Conform site-ului UEFA, întâlnirea dintre reprezentativele de fotbal ale Lituaniei şi României, din Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor, îl va avea la centru pe arbitrul francez Francois Letexier, care va fi ajutat de conaţionalii Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni - arbitri asistenţi, arbitri adiţionali - Amaury Delerue şi Nicolas Rainville, în timp ce arbitru de rezervă va fi Nicolas Dănos.

În vârstă de 29 de ani, Letexier este arbitru FIFA din anul 2017. El a arbitrat recent partida de fotbal dintre selecţionatele Under-21 ale României şi Bosniei, câştigată de tricolori cu 2-0.

Partida de fotbal se va juca la Vilnius, capitala echipei gazdă, cu începere de la ora 21,45.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport