Francezul Kylian Mbappé, cel mai scump jucător de fotbal Under 21 din lume

Fotbalistul francez se află pentru al doilea an consecutiv în topul celor mai valoroşi jucători sub 21 de ani din lume, potrivit societăţii de marketing sportiv Prime Time Sport.
Kylian Mbappe, noul star al fotbalului francez.
Kylian Mbappe, noul star al fotbalului francez. (Getty Images)

Atacantul echipei de fotbal din capitala Franţei, Paris Saint-Germain - Kylian Mbappé este cel mai scump jucător sub 21 ani din lume, pentru al doilea an consecutiv, conform raportului "Soccerex 20 U21", dat publicităţii de societatea de marketing sportiv Prime Time Sport.

Sportivul este evaluat la suma de 261,5 milioane euro, în acest clasament fiind urmat de englezul Jadon Sancho, legitimat la Borussia Dortmund cu 120,2 milioane euro, respectiv Matthijs de Ligt, căpitanul campioanei Olandei, Ajax Amsterdam, cu 74,5 milioane dolari.

La realizarea acestei ierarhii s-a ţinut cont de următoarele criterii: postul fiecărui jucător, echipa la care joacă, anii de contract, calitatea tehnică, goluri marcate, accidentările suferite, etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport