Fotbal. Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei FC Bucureşti

"Vasile Miriuţă este noul antrenor al lui Dinamo. Contractul semnat este valabil până în 2019, iar obiectivele sunt aceleaşi ca pentru orice antrenor al lui Dinamo, titlul şi toate celelalte.." a declarat directorul general al formaţiei bucureştene, Adrian Mutu.
Antrenorul român Vasile Miriuţă.
Antrenorul român Vasile Miriuţă. (Vasile Miriuţă/facebook)

Directorul general al formaţiei bucureştene Adrian Mutu a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, numele noului conducător principal de joc al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Acesta va fi Vasile Miriuţă (48 de ani), care a ajuns la o înţelegere valabilă până în 2019.

"Vasile Miriuţă este noul antrenor al lui Dinamo. Contractul semnat este valabil până în 2019, iar obiectivele sunt aceleaşi ca pentru orice antrenor al lui Dinamo, titlul şi toate celelalte. El începe treaba de joi, pentru ca la meciul cu Chiajna va sta domnul Iulian Mihăescu. Noi am fi vrut să-l avem încă de la acest meci pe Vasile, dar e un pic ciudat, pentru că până mai ieri era antrenor la Chiajna şi imediat să fie adversar. E mai bine pentru Vasile să stea pe banca lui Dinamo începând de joi", a declarat Adrian Mutu.

Originar din Baia Mare, Vasile Miriuţă este un fost fotbalist român care a evoluat pentru echipa naţională a Ungariei. În cariera sa de antrenor a mai pregătit până acum echipele Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor (Ungaria), ASA Târgu Mureş şi Energie Cottbus (Germania).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport