Fotbal: Răzvan Burleanu - "Victor Piţurcă rămâne la echipa naţională a României"

Victor Piţurcă.
Victor Piţurcă. (Christof Koepsel / Bongarts / Getty Images)

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, luni, că selecţionerul Victor Piţurcă îşi va continua contractul său la echipa naţională şi a infirmat astfel informaţiile care relatează despre o plecare a selecţionerului după meciurile cu Ungaria şi Finlanda.

Cu ocazia unei conferinţe de presă, de la Casa Fotbalului, preşedintele FRF, a precizat: ''Victor Piţurcă rămâne la naţionala României. Am vorbit cu selecţionerul, a spus că rămâne la echipa naţională. Cred că nu trebuie să ne luăm după asemenea zvonuri. Mai ales acum, înaintea unor importante meciuri ale naţionalei Românei, trebuie să păstrăm un climat de unitate în jurul echipei''.

Întrebat cât va mai rămâne selecţioner Piţurcă, Răzvan Burleanu a răspuns: ''El a spus că o să rămână''.

Despre faptul că Piţurcă nu se simte sută la sută dorit de noua conducere a federaţiei române de specialitate, Răzvan Burleanu a arătat: ''Selecţionerul a ţinut recent o conferinţă de presă, trebuia sa îl întrebaţi atunci tot ce este în mintea lui''.

Aceste afirmaţii au fost făcute la conferinţa de presă organizată de Federaţia Română de Fotbal, cu prilejul lansării noului imn al suporterilor echipei naţionale.