Fotbal. Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu

Administratorul special al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Golea, l-a prezentat miercuri oficial pe noul conducător de joc al echipei, Flavius Stoican.
Antrenorul român Flavius Stoican (arhivă).
Antrenorul român Flavius Stoican (arhivă). (OddsringTR/twitter)

Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu l-a prezentat astăzi pe noul antrenor principal al echipei în persoana lui Flavius Stoican, acesta din urmă luându-i locul Petre Grigoraş căruia i-a fost reziliat unilateral contractul.

Noul conducător de joc al grupării gorjene, alături de secundul Dorian Gugu şi antrenorul de portari Vali David, a condus deja în această dimineaţă un prim antrenament al lotului de 40 de jucători prezenţi în această perioadă pentru o acţiune de definitivare a lotului cu care antrenorul va aborda pregătirea de iarnă, conform site-ului oficial al clubului.

În perioada următoare, formaţia Pandurii Târgu Jiu, care ocupă în prezent locul 11 în 'Liga I ORANGE', va efectua în vedera returului campionatului, un stagiu de pregătire de două săptămâni în Antalya, acolo unde are programate să desfăşoare câteva partide amicale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport