Fotbal. CS Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României

Gruparea din 'Bănie' a învins echipa Dinamo Bucureşti cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare (0-0, după 120 de minute), meci desfăşurat miercuri seara pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin.
CS Universitatea Craiova a învins Dinamo  Bucureşti cu 6-5 după loviturile de  departajare (0-0, după 120  de minute).
CS Universitatea Craiova a învins Dinamo Bucureşti cu 6-5 după loviturile de departajare (0-0, după 120 de minute). (CS Universitatea Craiova/facebook)

CS Universitatea Craiova a reuşit după un meci cu mari emoţii, susţinut în compania echipei bucureştene FC Dinamo, să acceadă în semifinalele Cupei României la fotbal.

Partida desfăşurată pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin s-a încheiat după loviturile de departajare cu scorul de 6-5, după ce în prealabil timp de 120 de minute nu a reuşit nimeni să înscrie.

Bănăţenii, care au jucat din minutul 63 în zece oameni, după eliminarea lui Alex Băluţă (două cartonaşe galbene în decurs de patru minute), au avut în acest meci două penalty-uri refuzate de arbitrul Ovidiu Haţegan. În minutul 74, când Mihai Popescu l-a faultat pe Bancu în careu, şi în minutul 100, când şutul lui Bancu a lovit mâna lui Dielna.

La penalty-uri, Andrei Ivan a transformat lovitura decisivă, după ce Patrick Petre şi Danu Spătaru au ratat pentru Dinamo. La olteni singurul care a ratat a fost Vladimir Screciu.

Golurile Universităţii au fost marcate de Gustavo, Marius Briceag, Nicuşor Bancu, Nicolai Calancea, Renato Kelic şi Andrei Ivan, în timp ce pentru Dinamo au transformat Sergiu Hanca, Azer Busuladzic, Dan Nistor, Steliano Filip şi Daniel Popa.

Semifinalele sunt programate tur-retur, pe 26 aprilie şi 17 mai, iar finala se va juca pe 27 mai.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport