Fotbal - CM 2010: Caracatiţa Paul a avut dreptate

Paul, deja celebra caracatiţă dintr-un acvariu german, a prezis marţi o victorie a Spaniei în faţa Germaniei în semifinala de miercuri a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.
Paul, deja celebra caracatiţă dintr-un acvariu german, a prezis marţi o victorie a Spaniei în faţa Germaniei în semifinala de miercuri a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud. (PATRIK STOLLARZ / AFP / Getty Images)

Paul, deja celebra caracatiţă dintr-un acvariu german, continuă parcursul său fără greşeală întrucât a prezis marţi o victorie a Spaniei în faţa Germaniei în semifinala de miercuri a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

După ce a ezitat timp de câteva minute între cele două cutii decorate în culorile celor două echipe, "oracolul cu opt tentacule" i-a ales pe iberici, care i-au învins după cum s-a putut vedea pe germani cu 1-0.

"Drama" de marţi, conform expresiei unui comentator de televiziune, a fost retransmisă pe posturile de informare în masă şi pe principalele site-uri internet.

"Sumbră predicţie", comentase primul cotidian al ţării, Bild. Şi internauţii au fost dezamăgiţi de verdict, propunând diverse reţete culinare pentru "monstrul din adâncuri".