Fotbal. ASA Tg Mureş a câştigat la masa verde meciul cu Pandurii Târgu Jiu

Comisia de Disciplină a FRF a hotărât ca gruparea mureşeană să câştige cu scorul de 3-0 la masa verde partida de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, din 18 decembrie, întrerupt după prima repriză în urma refuzului jucătorilor echipei oaspete de a mai ieşi pe teren.
Sigla Federaţiei Române de Fotbal.
Sigla Federaţiei Române de Fotbal. (www.frf.ro)

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, miercuri, conform site-ului Ligii Profesioniste, clubul gorjean cu amendă în valoare de 113.400 de lei şi pierderea cu 3-0 a partidei din 18 decembrie, susţinut în compania echipei ASA Târgu Mureş, întrerupt după prima repriză din cauza refuzului jucătorilor acestora de a mai ieşi pe teren.

"În baza art. 79.6 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancţionează clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu forfait (3-0) în favoarea echipei FC ASA 2013 Tg. Mureş, scăderea a trei puncte în clasament şi o penalitate sportivă de 113.400 lei", se arată în soluţia comisiei.

Meciul din etapa a 21-a a Ligii I, dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, a fost întrerupt după pauză de arbitrul Marius Avram, oaspeţii refuzând să mai iasă pe teren din cauza gheţii de pe suprafaţa de joc. Gazdele conduceau la pauză cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Gabriel Mureşan (min. 19) şi Vlad Morar (37).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport