Fotbal. Alexandru Stan şi-a prelungit contractul cu formaţia giurgiuveană Astra

Fundaşul dreapta va evolua încă doi ani de zile pentru Astra Giurgiu, conform anunţului făcut de campioana en-titre pe site-ul său oficial.
(DENIS CHARLET / AFP / Getty Images)

Conform anunţului făcut de formaţia Astra Giugiu pe site-ul său oficial, fotbalistul în vârstă de 28 ani Alexandru Stan a ajuns la o nouă înţelegerea cu gruparea giurgiuveană, acesta prelungindu-şi contractul pentru încă două sezoane.

''Unul dintre jucătorii revelaţie ai acestui sezon pentru clubul nostru, fundaşul dreapta Alexandru Stan a semnat în această seară prelungirea contractului cu Astra pentru încă două sezoane! Îi dorim succes şi suntem siguri că va rămâne în topul Ligii I, unde are cele mai bune cifre dintre apărătorii dreapta!'', a precizat clubul.

Alexandru Stan activează la echipa antrenată de Marius Şumudică din sezonul 2015-2016, el transferându-se în acel moment de la Concordia Chiajna. El a jucat pentru Astra 22 de meciuri în sezonul regulat şi şase în play-off.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport