Fotbal. Adrian Mutu este noul manager general al clubului FC Dinamo Bucureşti

"E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit şansa să debutez într-o funcţie atât de importanţă..Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le aşteaptă toţi suporterii dinamovişti" - Adrian Mutu.
Fostul internaţional Adrian Mutu alături de acţionarul majoritar al clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă.
Fostul internaţional Adrian Mutu alături de acţionarul majoritar al clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă. (FC Dinamo Bucureşti/facebook)

Fostul internaţional român Adrian Mutu (37 de ani) a devenit de miercuri noul manager general al clubului din Ştefan cel Mare. Anunţul a fost făcut de acţionarul majoritar al grupării din capitală Ionuţ Negoiţă pe site-ul oficial.

"Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi şi sunt convins că experienţa sa în fotbalul internaţional ne va duce către un nou standard de performanţă atât pe plan intern, cât şi european", a declarat Ionuţ Negoiţă imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu.

Fostul atacant al lui Inter Milano şi Chelsea Londra, este foarte încântat de acest nou început, dorind ca toată experienţa sa adunată ca jucător să-l ajute să adune cât mai multe rezultate pozitive în noua sa carieră.

"E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit şansa să debutez într-o funcţie atât de importanţă şi îi mulţumesc domnului Negoiţă pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le aşteaptă toţi suporterii dinamovişti", a spus 'briliantul'.

Adrian Mutu şi-a început cariera la FC Argeş, după care s-a transferat la Dinamo, pentru care a marcat 29 de goluri în 42 de meciuri. A cucerit cu echipa Cupa şi campionatul în sezonul competiţional 1999-2000.

Mutu a jucat de 77 de ori pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat 35 de goluri.

Adrian Mutu a evoluat de-a lungul carierei sale ca fotbalist la cluburi de prestigiu: Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Pune City şi Petrolul Ploieşti. El a jucat ultima oară la ASA Târgu Mureş, unde a fost şi antrenor secund câteva etape în finalul sezonului trecut. Mutu a urmat în această toamnă cursurile de antrenor pentru obţinerea licenţei UEFA B.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport