Fostul şef ANAF, documente: Presa care critică regimul iliberal PSD-Dragnea, controlată la comandă de Fisc

Gelu Ştefan Diaconu
Gelu Ştefan Diaconu (Facebook)

"DOCUMENTE! În regimul iliberal PSD-Dragnea, presa care-i critică e controlată la comandă de ANAF! Scopul: intimidare şi răzbunare! Astăzi: cazul Hotnews!", a scris joi, pe pagina sa de Facebook, fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu, publicând o serie de înscrisuri oficiale.

Vă prezentăm mai jos postarea fostului şef ANAF:

"Vă vine să credeţi sau nu, aceasta este motivul inventat de slugile lui Dragnea puse la şefia ANAF în "analiza de risc" care a identificat "riscuri majore" şi a stat la baza controlului comandat la Hotnews, despre care v-am anunţat în premieră, la momentul respectiv.

"societatea (...) deţine şi administrează siteul "hotnews.ro", care a fost identificat cu un număr mare de vizitatori unici pe zi, potrivit trafic.ro, CE AR FI TREBUIT SA GENEREZE UN VOLUM MARE AL VENITURILOR SI IMPLICIT AL PROFITULUI" (vedeţi pagina 2 din documentele ataşate)

Aşadar, analiza de risc în 2017: "număr clickuri mare, trafic.ro, ni se pare nouă că...". Ca fost preşedinte ANAF susţin public că aceasta este o analiză de risc falsificată, cu motive inventate!

S-a demarat controlul, au zăcut doi inspectori la societate patru luni jumătate, au întocmit o polologhie de proces verbal, cu constatări de râsul curcilor. Valoarea constatărilor? Cam cât o Dacia Duster!

Ce slugi sinistre şi ce politician sinistru!

După cum ştiţi, zilnic sunt bombardat cu informaţii şi documente din interiorul ANAF-MFP. Majoritatea salariaţilor din ANAF fiind scandalizată de modul cum cozile de topor ale lui Dragnea au confiscat o instituţie publică.

La sfârşitul acestor dezvăluiri, dacă nimeni nu se va sesiza din oficiu, voi depune o plângere penală la care voi ataşa documentele care mi-au parvenit zilele acestea. Peste 90 de pagini!

Două precizări necesare:

- toate datele/informaţiile/documentele pe care le voi face publice privesc perioada de după mandatul meu de la conducerea ANAF, asta pentru a nu fi acuzat că încalc secretul fiscal;

- pentru a nu-i expune represaliilor găştii semi interlope dragniste pe cei care mi-au furnizat documente, le-am transmis celor dispuşi să o facă să le depună într-un loc public, de unde le-am ridicat, aducătorii rămânând anonimi.

Pe scurt mecanismul este următorul:

- se numeşte un şef nou la structură de analiză de risc a ANTIFRAUDEI în persoana unei unelte manevrabile, numitul Catoiu;

- acesta falsifica la comândă produsele analizei de risc, inventând pur şi simplu riscuri fiscale "majore" care ar impune un control imediat al ANTIFRAUDEI;

- după controlul operativ al ANTIFRAUDEI, fie se caută o "găselniţă" penală, fie se solicită efectuarea unui control fiscal Direcţiei de Inspecţie Fiscală sau "controlul" averilor opozanţilor lui Dragnea.

Săptămâna viitoare, revin cu documente în cazul Rise Project!".

foto
foto (Gelu Diaconu)

foto
foto (Gelu Diaconu)

foto
foto (Gelu Diaconu)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne