Fostul şef ANAF, atac la Teodorovici: "Nu este altceva decât o pată neagră în istoria finanţelor publice"

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Fostul şef ANAF Gelu Diaconu l-a criticat în termeni extrem de duri pe ministrul de Finanţe, Orlando Teodorovici, cu ocazia zilei de naştere a acestuia din urmă, 12 august. Diaconu a scris pe pagina personală de socializare că actualul ministru de Finanţe “nu este altceva decât o pată neagră în istoria finanţelor publice”, “o slugă dragnistă care a distrus stabilitatea macro-economică a ţării” ce şi-a făcut studiile “tardiv pe la terasele de fiţe”.

“Orlando postează pe FB Un text din gama 'Offff, viataaaa meaaaa', simţind că i se pregăteşte ceva.

El, atoateştiutorul, tupeistul, cel care 'a făcut cam toate greşelile/a trăit majoritatea sentimentelor/a muncit/a întâlnit mulţi oameni/a riscat/a învăţat/ s-a sacrificat/ a îndrăznit', s.a.m.d., nu este altceva decât o pată neagră în istoria finanţelor publice.

#Insista în egolatria cronică care-i ocupă mintea, crezând că, odată înlocuit, va fi regretat de altcineva în afara văduvelor fără noroc, a ţeparilor din business, a şpăgarilor din vamă sau a politrucilor analfabeţi din PSD.

Un învârtit, un gablonz cu o pospăială de cunoştinţe profesionale, cu studii făcute tardiv pe la terasele de fiţe, o slugă dragnistă care a distrus stabilitatea macro-economică a ţării, o paiaţă îmbrăcată în ştrampi şi adidaşi de mii de euro care o face acum pe-a victima!

Măcar dacă textul asta manelist ar fi fost scris de el!
Dar nu e în stare nici măcar de atât”, a scris Diaconu luni, pe Facebook.

Iată care a fost postarea aniversară pe care Teodorovici a publicat-o ieri pe pagina de socializare cu ocazia zilei sale de naştere şi la care face referire Gelu Diaconu:

Am făcut cam toate greşelile pe care un om de vârstă medie, ca mine, le poate face.

Am trăit majoritatea sentimentelor pe care un om le poate avea, din primii ani ai vieţii până la vârsta maturităţii.

Am muncit mult şi am insistat continuu ca să schimb cutume, mentalităţi şi percepţii ce păreau de neschimbat.

Am întâlnit atât de mulţi oameni care mi-au marcat existenţa.

Am riscat, am îndurat, am strigat, am căzut şi m-am ridicat de tot atâtea ori.

Am învăţat din toate experienţele prin care am trecut şi mi-am găsit motivaţia în înfruntările pe care le-am avut.

Am răspuns şi nu doar am rezistat provocărilor din viaţa personală şi cea profesională.

Am înţeles că niciun sacrificiu nu este inutil atunci când vrei să faci ceea ce alţii nu au curajul să facă.

Am îndrăznit să acţionez în pofida tuturor barierelor văzute şi nevăzute, pentru că am găsit soluţii acolo unde alţii vedeau numai riscuri.

Am insistat să iau atitudine şi să îmi asum decizii atunci când alţii doar au şoptit, vorbit sau comentat de pe margine.

Iar fiecare an ce trece în viaţa mea nu face decât să-mi reconfirme alegerea #insistpentruRomania şi crezul meu inspirat din profunzimea lui „ce nu te omoară te face mai puternic”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne