Fostul membru Beatles, Paul McCartney, a cantat "Love Me Do" a treia oara

Sir Paul McCartney si Nancy Shevell pleaca dupa casatorie de la oficiul starii civile din  Marylebone, Londra.
Sir Paul McCartney si Nancy Shevell pleaca dupa casatorie de la oficiul starii civile din Marylebone, Londra. (Danny Martindale / Getty Images)

Fostul membru Beatles, Paul McCartney, s-a recasatorit unindu-si viata cu mostenitoarea americana Nancy Shevell, la aceeasi stare civila din Londra unde s-a casatorit cu prima sa sotie, Linda, acum 42 de ani. Paul McCartney a fost casatorit timp de 29 de ani cu fotograful american Linda Eastman, care a murit de cancer la san.

Fericitul cuplu a participat la ceremonie civila care a durat 45 de minute la Primaria orasului Old Marylebone; au fost prezenti membrii familei si prietenii apropiati, inclusiv bateristul Ringo Starr si jurnalistul TV Barbara Walters, verisoara miresei.

Shevell, in varsta de 51 de ani, a purtat o rochie alba eleganta scurta pana la genunchi si cu maneci lungi, proiectata de Stella, fiica lui McCartney, si o floare alba in par, in timp ce Paul McCartney, in varsta de 69 de ani, a purtat un costum albastru inchis si o cravata de culoare albastru deschis.

Cand a fost intrebat cum se simte, faimosul cantaret-compozitor a spus reporterilor: "Grozav. Ma simt casatorit. Ma simt absolut minunat".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură