Fosta soţie a lui Dan Condrea acuză SRI

Fosta soţie a patronului Hexi Pharma şi-a postat pe geamurile maşinii mai multe coli de hârtie cu un mesaj acuzator la adresa SRI.
Sigla SRI.
Sigla SRI. (Epoch Times România)

La scurtă vreme după presupusul deces al lui Dan Condrea, patronul companiei ce a umplut spitalele din România de dezinfectanţi diluaţi, fosta soţie a acestuia lansează un atac direct la adresa Serviciului Român de Informaţii.

După ce presa a anunţat că patronul Hexi Pharma a murit într-un accident - informaţie pe care unii o contestă, având în vedere că faţa cadavrului este de nerecunoscut - Magda Condrea şi-a lipit pe geamurile maşinii mai multe coli de hârtie pe care sunt scrise mesaje adresate direct SRI.

„Magda Condrea, victima demenţilor de la SRI”, se poate citi pe una dintre coli, relatează B1 TV.

Reamintim că potrivit informaţiilor apărute în presă, Dan Condrea ar fi murit duminică seară în urma unui grav accident rutier pe un drum din localitatea Buftea, judeţul Ilfov.

În ciuda faptului că drumul era drept, maşina care se presupune că era condusă de patronul Hexi Pharma a intrat într-un copac cu 160 de kilometri pe oră, potrivit martorilor. Autovehiculul a fost distrus aproape în întregime, iar persoana de la volan complet desfigurată.

Poliţiştii veniţi la locul accidentului au găsit actele lui Dan Condrea, iar fost soţie a patronului Hexi Pharma l-a identificat după haine. Pentru a stabili cu exactitate identitatea victimei, oamenii legii vor efectua o expertiză ADN.

Mai amintim că de-a lungul derulării scandalului Hexi Pharma, în spaţiul public s-a susţinut că afacerile acestei companii nu ar fi fost posibile fără protecţie la nivel înalt. Elena Udrea, de exemplu, indica spre SRI ca posibil protector al unor astfel de afaceri. Mai multe informaţii aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne