Fosta şefă a secţiei politic de la Antena 3, în locul lui Turturică la conducerea Digi24.ro

Adriana Duţulescu
Adriana Duţulescu (Adriana Duţulescu / Facebook)

Jurnalista Adriana Duţulescu, fosta şefă a secţiei politic la Antena 3, a preluat conducerea site-ului Digi24.ro, la scurt timp după plecarea lui Dan Turturică şi a altor grei de acolo, Laurenţiu Mihu, Andreea Nicolae şi Doru Cireaşă.

"Spoiler alert: Călătoria neaşteptată a hobbitului continuă (şi sper să fie mai puţin plictisitoare decât filmul). De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor.

Mă întorc la presa scrisă, cea care m-a făcut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită.

De luni voi intra în familia Digi 24, ca redactor şef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!", a scris Adriana Duţulescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit HotNews.ro, jurnasita îşi dăduse demisia de la Antena 3 pe 1 martie. Venise la Antene în 2011, după ce, în prealabil, a lucrat la mai multe ziare centrale - Naţional, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Naţional.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne