Fostă judecătoare: Borcea mi-a lăsat ceva în geantă. Am crezut că banii erau pentru că ne-am plăcut reciproc

Condamnată deja în primă instanţă la cinci ani şi şase luni de închisoare, fosta judecătoare Geanina Terceanu recunoaşte pentru prima dată până acum că a fost abordată direct de omul de afaceri Cristi Borcea.
Cristi Borcea şi Geanina Terceanu
Cristi Borcea şi Geanina Terceanu (evz.ro)

Fosta judecătoare Geanina Terceanu a dezvăluit, marţi, în faţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că a primit bani şi din partea omului de afaceri Cristi Borcea.

"Am fost dusă de avocatul George Iorgovan la o locuinţă, unde m-am întâlnit cu Borcea. Nu mai stiu cât am stat, că nu m-am uitat la ceas. Domnul Borcea a vrut să discutăm despre dosar şi i-am zis că abia l-am primit şi i-am explicat că nu se pune problema să vorbim. A mai insistat, dar i-am explicat acelaşi lucru. După aceea am purtat o discuţie generală, ca doi oameni care doreau să umple timpul.

Când eram pe picior de plecare, Borcea mi-a spus că mi-a lăsat ceva în geantă, dar nu am fost curioasă şi nu m-am uitat pe loc. Am deschis geanta acasă şi am văzut un plic cu 10.000 de euro. Iniţial am crezut că banii erau pentru că ne-am plăcut reciproc, dar a fost doar impresia mea", a declarat Geanina Terceanu, potrivit Gazeta Sporturilor.

Reamintim că fosta judecătoare Gianina Terceanu a fost condamnată de Curtea de Apel la cinci ani şi şase luni de închisoare, pentru că ar fi primit mită 195.000 de euro pentru a da o soluţie favorabilă în Dosarul Transferurilor.

Din acest total, fosta magistrată a primit suma de 185.000 de euro de la fraţii Becali şi 10.000 de euro de la Borcea Cristian.

Alături de fosta magistrată şi de cei trei oameni din fotbal, instanţa i-a condamnat şi pe avocaţii George-Antonie Iorgovan şi Daniel Costel Petre, ambii acuzaţi de mărturie mincinoasă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne