Fost şef al Corpului de Control al Guvernului moare în condiţii suspecte la Viena. Poliţia austriacă în alertă

Costică Porime a fost găsit în apartamentul său din Viena fără suflare, plin de sânge şi vânăt. Poliţia austriacă a deschis o anchetă.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Afaceristul Costică Porime, fost şef al Corpului de Control al Guvernului, a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din Viena. Autorităţile austriece sunt în alertă, luând în calcul ipoteza unei morţi violente, relatează Adevărul.

Potrivit sursei citate, Porime a fost găsit joi seară de şoferul său. Era plin de sânge şi vânăt, a informat Poliţia, care, după ce a fost anunţată, a blocat accesul tuturor persoanelor care încercau să intre în imobilul situat într-una dintre cele mai scumpe zone ale Vienei.

Afaceristul se mutase în Austria în urmă cu aproape un an şi jumătate, pentru a se trata la AKH, după ce s-a plâns că doi medici români nu l-ar fi tratat corespunzător. Este vorba despre Şerban Brădişteanu - medicul care l-a internat pe Adrian Năstase, după ce acesta s-a împuşcat pe lângă gât, tergiversând astfel încarcerarea acestuia - şi de plasticianul Emanuel Albu.

În octombrie, anul trecut, Porime anunţa că îi dă în judecată pe cei doi şi spitalele la care lucrează şi că le va cere 2 milioane de euro despăgubiri.

Articolul integral poate fi citit aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style