Fost secretar de stat: Dragnea, Ghiţă, Voiculescu, Băsescu, Oprea au făcut îngrozitor de mulţi bani din afaceri cu statul

Să crezi că oameni precum Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, Dan Voiculescu, Traian Băsescu, Eugen Nicolicea sau Gabriel Oprea doresc o Românie necoruptă este la fel de logic ca şi cum ai crede că Soarele se învârteşte în jurul Pământului, afirmă fostul secretar de stat Valeriu Nicolae.
Valeriu Nicolae
Valeriu Nicolae (dilemaveche.ro/Marian Iliescu)

O mulţime de grei din politica românească - printre care Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, Dan Voiculescu, Traian Băsescu, Eugen Nicolicea sau Gabriel Oprea - au dus-o bine de pe urma afacerilor cu statul, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul secretar de stat tehnocrat Valeriu Nicolae.

"Dragnea, Ghiţă, Voiculescu, Băsescu, Nicolicea, Oprea, familiile lor şi o mulţime de alţi politicieni loiali lor au făcut îngrozitor de mulţi bani făcând afaceri cu statul. Stat reprezentat de guvernele controlate de partidelor lor. Bani din care nu numai rudele lor dar şi o mulţime de televiziuni pline de Ciuvici, Ciutaci, Chiriaci, Creţuleşti şi alte lipitori au trăit şi trăiesc bine sau foarte bine", a declarat Valeriu Nicolae.

Potrivit fostului secretar de stat, să crezi că oamenii ăştia doresc o Românie necoruptă este la fel de logic ca şi cum ai crede că Soarele se învârteşte în jurul Pământului.

"20% dintre români oricum cred asta şi fără explicaţiile "ştiinţifice" ale domnului Pieleanu, doamnei Grecu sau RTV-ului. Sunt convins că o campanie pe un an, doi cum că binomul Mercur/Venus l-au făcut pe Johannis regele Soare în ciuda consensului poporului că Dragnea e şeful învârtelilor şi reprezintă Pământul ar inversa proporţia", a adăugat Valeriu Nicolae.