Fost consilier al Olguţei Vasilescu publică o nouă fotografie cu Ludovic Orban

foto
foto (Facebook)

Cristian Vasilcoiu, fost purtător de cuvânt al Ministerului Muncii şi consilier al Olguţei Vasilescu, a publicat pe Facebook o nouă fotografie în care premierul Orban apare fumând în spaţiu închis. În această nouă fotografie, care ar fi fost făcută în timpul unei şedinţe de guvern, Orban poartă mască de protecţie dar... sub bărbie.

"Apariţia celei de-a doua fotografii, care mi-a fost transmisă de o altă sursă, care a ţinut să demonstreze că fumatul şi băutul în Guvernul PNL nu sunt o excepţie prilejuită de ziua premierului Orban, ci mai degrabă o regulă, arată că SPP este praf! Apropos, când ne spune SPP cum a reuşit un om de afaceri să bage patru sticle de la Gavulin din ăla în biroul premierului?! Dacă erau patru bombe?!

Cât despre Poliţia Română, aceasta a ajuns cârpa de şters imaginea lui Orban şi a camarilei PNL?! Ce e cu gluma aia cu amenda, în condiţiile în care Poliţia nu are competenţă în Palatul Victoria, ci SPP?!

Păcat de uniformele alea şi mândria pe care ar trebui să o impună şi respecte!", scrie pe Facebook Vasilcoiu.

Reamintim că această fotografie apare la scurt timp după o alta făcută la Guvern, se pare de ziua lui Ludovic Orban, în care premierul apare fumând, alături de miniştri care nu poartă nici ei mască.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtăm mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc”, a precizat premierul, citat de Hotnews.ro.

Orban a fost amendat după această primă fotografie şi a plătit amenda.

Mai merită reamintit că PSD îl atacă acid pe Orban pentru fotografia apărută, aceasta în condiţiile în care mai mulţi lideri PSD în frunte cu Ciolacu s-au remarcat prin faptul că nu au purtat mască la evenimente publice în spaţii închise.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne