Fost agent Mossad: Epstein ar fi lucrat pentru agenţia israeliană cu scopul de a şantaja politicieni

Miliardarul Jeffrey Epstein in Cambridge, Massachusetts, 2004
Miliardarul Jeffrey Epstein in Cambridge, Massachusetts, 2004 (Getty Images)

Jeffrey Epstein, pedofilul miliardar care a ajuns ţinta unor scandaluri legate de orgiile organizate pe insula sa privată din Virgin Islands, unde elitele politice, financiare şi din entertainment se distrau cu fete deseori minore, ar fi a fost un agent Mossad, susţine un fost spion israelian.

Ari Ben-Menashe, fost spion israelian şi presupus „handler” al magnatului mass media Robert Maxwell, mort în condiţii suspecte cu ani în urmă, susţine că Epstein a fost folosit de agenţiile de informaţii israeliene pentru a şantaja politicieni americani, după cum scrie el în cartea sa "Epstein: Dead Men Tell No Tales" (Epstein, morţii nu spun poveşti).

Crezând că Epstein plănuia să se căsătorească cu fiica sa (Ghislaine Maxwell, folosită de Epstein pentru a racola tinere pentru orgiile organizate), Robert Maxwell l-a prezentat pe Epstein şi pe Ghislaine Maxwell în cercul Mossad al lui Ben-Menashe.

"Maxwell a început să-l placă, iar teoria mea este că Maxwell a simţit că omul era potrivit pentru fiica sa", a afirmat Ben-Menashe.

"El a simţit că îi poate găsi ceva de lucru şi să-l ajute într-un mod paternal".

Şefii de informaţii israelieni au dat undă verde, iar Epstein a devenit agent Mossad. „Au fost agenţi ai serviciilor de informaţii israeliene”, susţine Ben-Menashe.

Când a fost clar că Epstein nu putea să facă mai nimic, rolul său principal a devenit „şantajarea unor personalităţi politice americane şi a altor persoane”.

"Epstein a devenit un simplu idiot care s-a ocupat de furnizarea fetelor pentru tot felul de politicieni din Statele Unite ”, a susţinut Ben-Menashe.

„Vedeţi, aventurile sexuale nu sunt o crimă. Pot fi jenante, dar nu sunt crime. Dar actul sexual cu o fată sub 14 ani este. Aşa că Epstein făcea fotografii cu politicieni având relaţii sexuale cu fete de paisprezece ani - dacă doriţi să vorbim pe şleau. Ei doar şantajau oamenii de genul ăsta”.

Epstein a murit în condiţii extrem de suspecte în celula sa dintr-o zonă de înaltă securitate într-un penitenciar american, fiind arestat pentru delicte sexuale. Odată cu moartea sa, despre care experţi susţin că nu s-ar fi putut produce prin spânzurare, dosarul Epstein, care implică lume din elita politică americană şi nu numai - precum Bill Clinton şi prinţul Andrew al Marii Britanii - a fost închis.

Există, de asemenea, o conexiune a Mossad cu un alt gen de infractor sexual - Harvey Weinstein.

Se presupune că Weinstein a angajat agenţi ex-Mossad pentru a suprima acuzaţiile împotriva sa. Lucrând pentru firma israeliană Black Cube, aceşti agenţi au făcut presiuni asupra martorilor şi au încercat să-l intimideze pe jurnalistul Ronan Farrow, ca să „îngroape adevărul” despre activitatea lui Weinstein.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe