Focar de COVID la Realitatea: 13 cazuri de infectare confirmate în rândul personalului (Surse)

.
. (pixabay.com)

Postul de televiziune Realitatea PLUS se confruntă cu noul coronavirus, fiind depistat un focar de Covid-19 în rândul personalului tehnic. Practic, numărul cazurilor confirmate a ajuns, peste weekend, la 13, după ce vineri se înregistraseră doar 6, a anunţat G4Media.ro citând surse din cadrul companiei.

Sursa citată adaugă că directorul executiv al postului, Roxana Băncuţă, a refuzat să menţioneze numărul total de infectaţi, dar a confirmat că ”în cursul ultimei săptămâni, câţiva angajaţi au fost confirmaţi” cu COVID-19. Aceştia activează într-o clădire de birouri din nordul Capitalei.

”Toţi colegii care au intrat în contact cu cei infectaţi au fost şi sunt în continuare testaţi. În acelaşi timp, au fost luate măsuri suplimentare în REALITATEA PLUS. Întregul sediu, studiourile şi maşinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, în plus faţă de dezinfecţiile care au deja loc de câteva luni în incinta companiei. Fiecare departament este dotat cu soluţii de dezinfectare, lămpi UV şi echipament de protecţie. Vom continua să respectăm măsurile autorităţilor şi cele impuse în reglementările companiei”, a mai declarat pentru G4Media.ro Roxana Băncuţă.

Existenţa focarului de coronavirus de la Realitatea Plus a fost confirmată de Ionel Oprea, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi coordonatorul DSP Bucureşti, precum şi de Oana Nicolescu, şefa DSP Bucureşti, fără a preciza însă numărul exact de cazuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne