Floyd Mayweather, în ring cu campionul UFC Khabib Nurmagomedov?

Pugilistul american a acceptat provocarea făcută de cel care l-a învins în 'meciul secolului' pe Conor McGregor în lupta pentru titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară - rusul Khabib Nurmagomedov.
Boxerul american Floyd Mayweather jr. .
Boxerul american Floyd Mayweather jr. . (Getty Images)

Floyd Mayweather jr. se pare că va urca din nou în ring.

Boxerul american, cu un palmares impresionant - rămas neînvins în 50 de partide, a acceptat se pare provocarea venită de la campionul UFC Khabib Nurmagomedov, cel care l-a învins la începutul lumii pe excentricul luptător irlandez Conor McGregor - poreclit "The Notorious" - o gală desfăşurată pe T-Mobile Arena din Las Vegas. Însă în ringul de box, nu în octogonul din MMA.

"Da, ne vom lupta! M-a provocat, aşa că trebuie să vină în lumea mea. Eu sunt propriul meu şef, nu pot spune ce se întâmplă în tabăra lui Khabib. Dar din punctul meu de vedere cred că putem lupta." a declarat Mayweather pentru publicaţia americană TMZ.

"The Money Fight" - l-a învins la rândul lui în luna august a anului trecut pe fostul campion la categoria uşoară din UFC prin KO tehnic în runda a 10 -a, ajungând astfel la recordul absolut de victorii 50-0, întrecând recordul de 49-0 a legendarului Rocky Marciano.

Deocamdată nu se ştie când va avea loc această confruntare, americanul negociind între timp o revanşă cu staff-ul lui Manny Pacquiao, acesta din urmă căzându-i victimă la rândul lui în 2015.