Florin Zamfirescu, noul purtător de cuvânt al PRM: "Şansa noastră este masa de votanţi adormiţi"

În timp ce PRU şi l-a luat pe Mirel Palada ca purtător de cuvânt, PRM-ul fondat de Vadim Tudor se laudă cu actorul Florin Zamfirescu.
Florin Zamfirescu
Florin Zamfirescu (Facebook)

Actorul Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al Partidului România Mare (PRM), formaţiune fondată de defunctul Vadim Tudor. Potrivit comunicatului de presă remis de PRM către Agerpres, cunoscutul actor s-a alăturat acestei formaţiuni din dorinţa de a se implica activ în viaţa politică din România şi din nevoia de a transmite "un apel la normalitate."

"Nu aş fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă şi cred că majoritatea populaţiei României stă într-o atitudine dezamăgită, aşteptând să se întâmple ceva ca să poată ieşi din amorţeală", a declarat Florin Zamfirescu, în noua sa calitate de purtător de cuvânt al PRM.

"Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanţi care stau acasă şi care nu mai doresc să facă efortul de a alege", a adăugat actorul.

În opinia reprezentantului PRM, şansa formaţiunii sale este "masa de votanţi adormiţi".

"Şansa noastră este masa de votanţi adormiţi. Ăsta este efortul care trebuie să-l facem. Şi din acest motiv mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forţa fabuloasă pe care o au, doar votând. Vă daţi seama că efortul este minim: doar un vot!", a afirmat Zamfirescu, făcând apel la spiritul naţionalist susţinut de Partidul România Mare prin preşedintele Corneliu Vadim Tudor.

"Ne ferim cu toţii de termenul 'naţionalist'. Păi ei ne obligă să gândim aşa! Ne bagă pe o direcţie în care să ne simţim vinovaţi că ne iubim ţara, că ne iubim părinţii, că ne iubim cimitirul, că ne iubim bunicii şi tradiţiile. Suntem patrioţi, toţi cei care gândim aşa', a afirmat Florin Zamfirescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne