Florin Mergea şi Horia Tecău, învinşi în optimile de finală la Monte Carlo

Ambele echipe cu români în componenţă, respectiv Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi şi Horia Tecău/Jean Julien Rojer au fost învinse în optimile Monte Carlo Open.
Tenismanul român Horia Tecău
Tenismanul român Horia Tecău (Horia Tecău/facebook)

În optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 “Monte Carlo Rolex Masters“, perechea Florin Mergea (23) / Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan, 31) a fost învinsă de spaniolii Feliciano Lopez (15) / Marc Lopez (16), favoriţi 7 cu scorul de 4-6, 2-6.

Primul set a fost mai echilibrat, dar în setul al doilea, perechea româno-pakistaneză a fost dominată clar de spanioli, care au avut rezultate mai bune în ultima perioadă de timp.

Tot în optimi, a fost eliminată surprinzător şi perechea Horia Tecău (14)/Jean Julien Rojer (21) de perechea Romain Arneodo (Monaco, 851) / Hugo Nys (Franţa, 181), beneficiri ai unui wild card, cu scorul de 5-7, 6-7(2). Partida a durat 1h24′.

Horia şi Jean-Julien au pornit bine, cu 3-0, 4-, au avut două mingi de set la 5-4, dar perechea monegasco-franceză a echilibrat şi a câştigat. În setul 2 adeversarii perechii româno-olandeze au dominat, producând încă o surpriză după cea din primul tur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport