Florin Mergea şi Horia Tecău, învinşi în optimile de finală la Monte Carlo

Ambele echipe cu români în componenţă, respectiv Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi şi Horia Tecău/Jean Julien Rojer au fost învinse în optimile Monte Carlo Open.
Tenismanul român Horia Tecău
Tenismanul român Horia Tecău (Horia Tecău/facebook)

În optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 “Monte Carlo Rolex Masters“, perechea Florin Mergea (23) / Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan, 31) a fost învinsă de spaniolii Feliciano Lopez (15) / Marc Lopez (16), favoriţi 7 cu scorul de 4-6, 2-6.

Primul set a fost mai echilibrat, dar în setul al doilea, perechea româno-pakistaneză a fost dominată clar de spanioli, care au avut rezultate mai bune în ultima perioadă de timp.

Tot în optimi, a fost eliminată surprinzător şi perechea Horia Tecău (14)/Jean Julien Rojer (21) de perechea Romain Arneodo (Monaco, 851) / Hugo Nys (Franţa, 181), beneficiri ai unui wild card, cu scorul de 5-7, 6-7(2). Partida a durat 1h24′.

Horia şi Jean-Julien au pornit bine, cu 3-0, 4-, au avut două mingi de set la 5-4, dar perechea monegasco-franceză a echilibrat şi a câştigat. În setul 2 adeversarii perechii româno-olandeze au dominat, producând încă o surpriză după cea din primul tur.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport