Florin Mergea s-a calificat în sferturi la Roland Garros

Florin Mergea şi Rohan Bopanna i-au învins pe Brian Baker şi Marcus Daniell, cu 6-2 6-7(4) 6-1 în optimi la turneul de Mare Slam de la Paris.
Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna
Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna (Rohan Bopanna/facebook)

Perechea Rohan Bopanna/Florin Mergea (6) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlam de la Roland Garros, după ce i-a învins pe Brian Baker şi Marcus Daniell din Noua Zeelandă, cu scorul 6-2 6-7(4) 6-1.

Primul set a fost la discreţia perechii româno-indiene, însă setul al doilea a fost echilibrat până la scorul 6-6, iar în tie break neo-zeelandezii au reuşit să se desprindă şi să câştige setul. În decisiv Mergea şi Bopanna s-au impus categoric cu 6-1.

Favoriţii numărul şase vor juca cu învingătorii partidei Ivan Dodig / Marcelo Melo (3) – Chris Guccione / André Sa.

Chris Guccione / André Sa s-au mai confruntat cu Mergea în ultimul act de la Bucureşti, unde Florin a câştigat titlul alături de Horia Tecău.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport