Florin Cîţu: Stimaţi cetăţeni care aţi votat PSD, această gaşcă v-a minţit!

Marea păcăleală a PSD-ului a fost exact la adresa propriilor votanţi pe care i-au minţit în campania electorală, a atras atenţia liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Tudorel, complice cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, vrea să fenteze Constituţia, a acuzat joi, pe pagina sa de socializare, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Ne putem număra pe degete cei care am citit programul de guvernare al PSD. L-am citit de mai multe ori şi l-am criticat de foarte multe ori. Această gaşcă de PSD-işti ne-a anunţat încă din programul de guvernare despre marea păcăleală. În ianuarie v-am anunţat că PSD pregăteşte jaful perfect, astăzi însă vă anunţ în premieră că marea păcăleală a PSD-ului a fost exact la adresa propriilor votanţi. Stimaţi cetăţeni care aţi votat PSD, această gaşcă v-a minţit! V-au promis în programul de guvernare că vor creşte salariile cu 22.75%. Dar nu v-au zis că vor introduce supracciza şi vor creşte TVA din nou (asta este doar ce ştim până acum).

Astăzi constataţi că în cel mei fericit caz, în sectorul privat, o parte rămâneţi cu aceiaşi bani în mână dar cheltuiţi mai mult pentru gaz, energie şi combustibil şi produse alimentare iar în cel mai rău caz majoritatea dintre dumneavoastră din sectorul privat rămâneţi cu 20% mai puţini bani în buzunar. Ei au vrut doar votul pentru a ajunge la guvernare. În sectorul public creşterea promisă funcţionarilor de 25% în următorii 4 ani este de fapt de 2%. La fel şi creşterile pentru profesori şi medici sunt cu 22.75% mai mici decât promisiunile electorale", a declarat Cîţu.

În opinia senatorului PNL, ticăloşia cea mai mare este, însă, că totul a fost premeditat.

"Vreau să fac acum un anunţ important şi pentru parlamentarii PSD. Oameni buni şi pe voi v-au păcălit. Nu câştigaţi nimic la salariu din 2018. Aţi ridicat mâinile degeaba. Dar eu sunt revoltat şi protestez public în legătură cu afirmaţia ministrului Muncii Olguţa Vasilescu care a declarat, aseară, că a vorbit cu ministrul Justiţiei şi acesta ar trebui să găsească o şmecherie să fenteze Constituţia. Asta este ocupaţia principală a unui ministru al Muncii în guvernarea PSD, să fenteze Constituţia, exact ca un infractor mărunt. O fi declaraţia asta o faptă penală sau nu? Şi stiu şi cum o vor face. Pentru că ticăloşia nu se opreşte aici. Vor să modifice definiţia salariului brut în economie pentru a forţa angajatorii să crească salariul brut. Au o singură problemă, Constituţia!", a precizat Cîţu.

Liberalul îşi menţine în continuare părerea că Liviu Dragnea şi PSD după ce şi-au păcălit votanţii, îi vulnerabilizează afectând grav economia naţională şi se întreabă cine va răspunde totuşi pentru toată această situaţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne